" "

- Ronny var en av hovedgrunnene til at jeg signerte

Sam Adekugbe har virkelig funnet seg til rette i Oslo og Vålerenga og skryter av klubbens hovedtrener. Nå gleder han seg til å ta fatt på sitt andre år i kongeblått.

Han har hatt en god sesongoppkjøring så langt, og roser treningsleiren laget hadde på Marbella. Sam Adekugbe tror laget kan oppnå mye under Ronny Deilas ledelse, og ser ingen grunn til at det ikke kan skje allerede i år. 

- Jeg tror vi kan oppnå mer suksess i år enn i fjor. Vi har et bra lag nå, og når vi spiller på vårt beste har vi vist at vi er veldig, veldig gode. Nå handler det om å skape kontinuitet, og derfra få resultater i kamp etter kamp, sier venstrebacken. 

Skryter av Deila

Adekugbe kom til Vålerenga fra Vancouver Whitecaps foran fjorårssesongen, og spilte fast på venstrebacken de kampene han var tilgjengelig. Den viktigste årsaken til at han kom til klubben var hovedtrener Ronny Deila. 

- Ronny er en meget god trener, og jeg tror helt ærlig at "sky is the limit" for laget vårt. Med de spillerne vi har hentet inn og den troppen vi har, ser jeg ingen grunn til at vi ikke skal få suksess, sier han. 

Saken fortsetter under bildet. 

Adekugbe er klar for nye jubelscener mot Lillestrøm i 2019 (Foto: NTB Scanpix)
Adekugbe er klar for nye jubelscener mot Lillestrøm i 2019 (Foto: NTB Scanpix)

Modenhet

Med de nye signeringene som er gjort i årets vindu, føler Adekugbe at laget har tatt store steg hva gjelder modenhet. 

- Gruppa er mye mer sammensatt nå, og vi begynner å finne rytmen i spillet. Gjennom alle treningene og kampene vi har hatt i vinter, ser vi at det sitter mer og mer, sier han og fortsetter:

- Det er det som er med de erfarne spillerne, de vet hva som kreves for å oppnå suksess. Det har hjulpet laget å utvikle mentaliteten i gruppa og samtidig forbedre oss som lag. 

Sam Adekugbe og resten av Vålerenga-gutta serieåpner på hjemmebane mot Mjøndalen 30. mars kl. 18.00. 

Enkeltbilletter kommer for salg på et senere tidspunkt, men fast plass i 2019 kan du sikre deg HER OG NÅ!

Sesongkort 2019 kjøper du her

Se hele intervjuet med Sam Adekugbe i videoen under: 


Annonse:

Annonse fra Eliteserien: