" "

Robert Lundström solgt til AIK

Svensken har skrevet under på en treårsavtale med laget som tok sølv i Allsvenskan i 2017.

I dag ble det klart at Robert Lundström forlater Vålerenga til fordel for svenske AIK. Etter 63 kamper og én scoring for Oslos stolthet (matchvinner mot Kristiansund 16. mai) er han nå klar for spill i Allsvenskan fra 2018. Der gjenforenes han med tidligere Vålerenga-spiller Rasmus Lindkvist.

Annonse:

28-åringen kom fra GIF Sundsvall sommeren 2015 og har stort sett vært fast inventar på Vålerengas høyreback, men nå venter en ny hverdag i hjemlandet og han ønsker å takke for tiden i Oslo. 

- Jeg vil takke for årene jeg har hatt i Oslos stolthet, både til lagkamerater og supportere. Jeg har trivdes veldig godt i klubben og byen, men nå kjente jeg det var tid for en ny utfordring. Jeg ønsker klubben all mulig lykke i fremtiden, sier Lundström. 

Laget som havna på sølvplass i Allsvenskan i 2017 har vist interesse for Lundström over en lengre periode, og med ett år igjen av kontrakten i Vålerenga syns sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen tidspunktet for å selge var riktig. 

- Vi vil takke Robert for mange fine kamper her. At han spilte alle årets Eliteseriekamper, med unntak av to på grunn av gule kort, viser at han har hatt gode muligheter til å utvikle seg og prestere i år, sier Ingebrigtsen og legger til:

- Når AIK nå har vist interesse for Robert over tid, og han selv har ytret ønske om å se på muligheter for å reise tilbake til Sverige, synes vi nå var et riktig tidspunkt. Med bare ett år igjen av avtalen ble det viktig for oss som klubb at vi kunne sitte igjen med en bra kompensasjon for spilleren. Vi ønsker Robert all mulig lykke til videre, og håper at han og AIK får ut det potensialet han har som back, avslutter han. 

 

Annonse fra Eliteserien: