Ringnes_Glenn.jpg

Ringnes og Vålerenga signerer ny avtale

Norges største bryggeri forlenger avtalen. Ringnes er klar for tre nye år.

Vålerenga og Ringnes har samarbeidet godt i mange år og nå er det klart at Norges største bryggeri er med på laget frem til 2020. 

- Vålerenga er Oslos største klubb og Ringnes er Oslos største bryggeri. Det er klart vi skal samarbeide, sier regionsjef i Ringnes, Eivind Sundt. 

Sundt skryter av entusiasmen og den nye given som er rundt Vålerenga og vektlegger også samfunnsansvaret klubben tar. 

Annonse:

- Det er ikke bare fotball i Vålerenga. Alt det klubben gjør utenom er av enorm verdi for Oslo. I tillegg håper vi på sportslig suksess slik at fokuset på byen vår øker. Det vil være vinn vinn for begge parter, sier han. 

Supporterne er en viktig målgruppe for Ringnes, og når bryggeriet nå er med på laget er salgssjef i Vålerenga Fotball Elite, Glenn Jensen klar for å ta imot alle på kamp i 2017.

- Ringnes har vært en viktig aktør hos oss i en årrekke. De serverer både supportere og samarbeidspartnere på kamp, og er også sentral blant våre partnere, sier Jensen og avslutter med et innlegg om kultur: 

- Enhver by med respekt for seg selv må ha tre viktige elementer på plass; En kirke, hvor Vålerenga kjerke står sterkt i klubbhistorien, et godt fotball lag som sprer glede og skaper stolte øyeblikk, og ikke minst et eget bryggeri. 

Så da er «alle ingredienser» på plass for en spennende sesong!

Ringnes AS

  • Bryggeriet ble etablert i 1876 av brødrene Amund og Ellef Ringnes og Axel Heiberg.

  • Eies av Carlsberg Group, verdens tredje største bryggerikonsern

  • Ringnes AS er Norges største bryggeriselskap med omlag 1100 medarbeidere

Annonse fra Obos-ligaen: