Retsius Grødem til Ull/Kisa

OBOS-ligaklubben låner kantspilleren ut 2017.

Vålerenga og Ullensaker/Kisa er enige om en utlånsavtale for Magnus Retsius Grødem. Kantspilleren, som fylte 19 år mandag, skal spille høsten i OBOS-ligaen og kommer tilbake til Vålerenga etter sesongen, hvor han har kontrakt ut 2019.

Grødem kom til Vålerenga fra Bryne sommeren 2016, og fikk sitt foreløpige høydepunkt i den blå drakta i fjorårets siste match borte Viking. I sin første kamp fra start satte han inn 2-0-scoringa på overtid foran familie og venner på tribunen.

Magnus Retsius Grødem feirer sin første scoring i Vålerenga-drakta (Foto: Digitalsport)
Magnus Retsius Grødem feirer sin første scoring i Vålerenga-drakta (Foto: Digitalsport)

Ull/Kisa har hatt en meget god sesong i årets OBOS-liga og ligger foreløpig på den siste kvalifiseringsplassen til spill om eliteserieopprykk. Laget til Vegard Skogheim har tatt 27 poeng på de første 19 kampene.

 Magnus Retsius Grødem er allerede på plass på Jessheim og kan få debuten i hjemmekampen mot Start førstkommende torsdag.

- Med Langås og Aalbu ute har vi behov for flere kort å spille på offensivt. Magnus har evnen til å skape ting på egenhånd, og vi kommer til å få veldig god bruk for han utover i høst, sier Ull/Kisa-trener Vegard Skogheim til klubbens nettsider.

Vålerenga ønsker Magnus lykke til Ullensaker/Kisa!

FAKTA

  • Navn: Magnus Retsius Grødem

  • Født: 14. august 1998 (19 år)

  • Posisjon: Angrep

  • Kamper/mål for Vålerenga: 7/3

  • Ull/Kisa-spiller ut 2017

  • Kontrakt i Vålerenga ut 2019

PS: Vålerenga har hatt stor suksess med å låne ut spillere til Ullensaker/Kisa tidligere. Ghayas Zahid spilte ti kamper for gultrøyene i 2013, og vi ser alle hvordan det har gått.

Annonse fra Eliteserien: