Rekrutta vant toppkampen!

Økte serieledelsen til 11 poeng.

Vålerenga 2 slo Ullern 2-0 i Norsk Tipping-ligaens avdeling 2 tirsdag kveld. Ullern, som lå på andreplass før denne rundens kamper, måtte vinne for å ha heng på Vålerengas rekrutter, men kom til kort mot serielederen.

Det var Vålerenga som hadde både ballen og de største sjansene i den første omgangen og laget tok også fortjent ledelsen etter en drøy halvtime. Ousmane Camara spilte seg elegant fri på høyresida, la tversover til Brede Sandmoen som fyrte løs via en Ullern-spiller og i mål. Ballen hadde nok retning mot mål så Sandmoen bør bli kreditert sin 15. scoring for sesongen. 0-1 sto seg omgangen ut

Ullern startet den andre omgangen best, men det var Vålerenga som var mest effektive foran mål. Først tråkla Odin Thiago Holm seg inn i 16-meteren, men skuddet gikk i stolperota og i klypene på keeper. Bare tre minutter senere skulle Vålerenga doble ledelsen.

Sandmoen kom seg fri på høyresida, la inn og der dukket Erik Israelsson opp som han pleier på dette nivået. Headingen gikk også den via en Ullern-spiller, men bør krediteres svensken.

Vålerenga kontrollerte resten av kampen og vant fortjent 2-0.

Rekrutta leder altså serien med 11 poeng foran Ørn-Horten på andreplass med 18 poeng igjen å spille om. Neste skritt mot PostNord-ligaen er byderby mot Lyn mandag om en knapp uke på Intility Arena.