Rekrutta herja mot Mjøndalen 2

Forsterket plassen på toppen av tabellen.

Vålerenga 2 besøkte Consto Arena på Mjøndalen mandag kveld til den niende serierunden i Norsk Tipping-ligaens avdeling 2. Gutta fra Oslo vant til slutt hele 5-2 og leder nå avdelinga klart.

Sakarias Opsahl, som for øvrig var den eneste seniorspilleren i Vålerengas tropp med sine 19 år, satte inn kampens første mål etter bare fem minutter. Fredrik Oppegård fulgte opp med 2-0 etter et kvarter før Mjøndalen 2 reduserte noen minutter senere.

Men Osame Sahraoui økte til 3-1 etter 35 minutter og Brede Sandmoen til 4-1 tre minutter før pause. I andre omgang satte Sander Werni inn Vålerengas femte fra straffemerket etter en time. Fire minutter før slutt reduserte hjemmelaget, men Vålerenga vant 5-2.

Vålerenga 2 har nå fem poengs forsprang på serietoer FK Tønsberg som også er neste motstander på Intility Arena førstkommende lørdag klokka 15.00. Det er fri inngang for alle med sesongkort i Eliteserien, samt alle under 18 år. Prisen er 100,- for øvrige og disse kjøpes i inngang 1 på Intility-tribunen (hovedtribunen).

Vel møtt!

Kampfakta:

Mjøndalen 2 - Vålerenga 2 2-5 (1-4)
Consto Arena, 50 tilskuere.
Mål: 0-1 Sakarias Opsahl (5), 0-2 Fredrik Oppegård (15), 1-2 Alfred Scriven (22), 1-3 Osame Sahraoui (35), 1-4 Brede Sandmoen (42), 1-5 Sander Werni (str. 60), 2-5 Gustav Sving Helling (86).
Gult kort: Dagur Dan Thorhallsson, Mjøndalen 2.

Toppbilde: Sakarias Opsahl klinka inn 1-0. Foto: Kenneth Berger.