Praktisk info rundt kampen på Åråsen

Vålerenga møter Lillestrøm lørdag 19. august kl. 18.00. Les denne informasjon før du tar turen til Romerike.

Annonse:

Endelig er det duket for nye historiske øyeblikk mot vår erkerival i gult og svart, LSK. Ikke overraskende forventes et utsolgt klansfelt på Åråsen, i en sesong hvor Vålerenga har overrasket positivt.

Planleggingen mellom klubbene i forkant har vært preget av erfaringer og enkelte forbedringspunkter. Politiet på Romerike og LSK legger opp til god stemning, i trygge omgivelser. I all hovedsak blir det opp til hver enkelt å etterlate et stolt inntrykk.

Billetter

Det er allerede solgt over 600 av Vålerengas 1.800 tildelte billetter i Sjappa på Fyrstikktorget. Løp og kjøp. Billettene selges kun i Sjappa – det vil med andre ord ikke være anledning til å kjøpe billetter på Åråsen.

Segregrering

Det vil være segregering utenfor stadion, både før, under og etter kamp. Det legges opp til at supportere fra begge lag i minst mulig grad skal krysses på de viktigste innfartsårene til Åråsen. Politiet har av preventive hensyn lagt ned et forbud mot at all organisert supportertransport skal via Lillestrøm sentrum. 

Visitasjon og sikkerhet

Det blir vanlig visitasjon i innslippet, og det vil være gjerder og sluser som vanlig. Vær forberedt og bidra til flyt. 

Innganger

Vålerenga-supportere har inngang 1 og 2, og det vil ikke være andre som slippes inn fra disse inngangene. 

Vær tidlig ute! Portene åpner 1,5 time før kampstart. For å unngå køer kommer vi med en sterk anbefaling om å ikke møte opp i siste liten. Vi kan ikke garantere at tilskuere som møter senere enn 30 minutter før avspark rekker å komme inn til kampstart. 

Røykesluse

Vi oppfordrer alle til å ta hensyn til sine med-supportere, å respektere røykeforbudet på tribunen. Det er trangt om plassen på Åråsen. Det vil bli satt opp røykesluse i pausa på vanlig sted.

Saken fortsetter under bildet.

Busser og logistikk

Politiet vil hjelpe oss med å organisere mottak/avlasting slik at alle kommer inn i tide.

Alle Vålerenga-bussene kjører via Skedsmovollen og Leirsund. Kjør deretter til bunn av bakken, Rolv Olsens vei, og STANS på sletta! 

Alle busser bør være på plass mellom kl 1630 og 1645. Derfra sender politiet ned tre og tre busser.

Bussene parkere på "vanlig sted" på den andre siden av jernbanelinja. Der vil det være vakthold under kampen.

KST ordner buss som kjører sjåførene til stadion ti minutter før kampstart. Det er organisert P-plass for denne! 15 minutter før kampslutt (altså når stadion-uret viser 75 minutter) kjører denne minibussen samtlige sjåfører til parkeringen for henting av busser. Bussene stiller opp med fronten NORDOVER, og kjører samme rute hjem som de kom.

INGEN BUSSER slipper gjennom Stasjonsbyen.

For våre supportere: Gå rett ut til bussen til høyre fra vår utgang. Dersom din buss ikke har kjørt frem, ikke gå mot rundkjøringen forbi sperringer. Alle bussene blir suksessivt kjørt frem til rett plass, og det er viktig at dette blir overholdt!

Storming

Det vil bli slått hardt ned på storming av banen/indre bane. Grunnet dårlig erfaring rundt dette, vil det nå være ekstra tiltak for å unngå storming, og sanksjonsreglementet vil bli benyttet. Vi ber alle våre supportere/sympatisører om å følge dette.  

Tifo

TIfogrupper må være ferdig rigget og ute av stadion kl. 15:30. 

Annonse fra Eliteserien: