- Perfekt referanse for våre satsningsspillere

Hele fem Vålerenga-spillere er tatt ut til Statoil talentleir.

Vålerenga er svært godt representert på Statoil talentleir i Sarpsborg 15.- 18. mars. NFF har tatt ut 60 spillere født i 2003 og 2004. 

- Vi er naturligvis veldig godt fornøyd med å ha med så mange spillere med på samling, og vi har i tillegg et par spillere som var nære ved å bli tatt ut. Statoil talentleier gjennomføres to ganger i året i løpet av vinteren. Det er veldig positivt for spillerne og klubben at vi er godt representert, sier utviklingsleder Thomas Hasselgren og fortsetter:

Annonse:

- For 2004-årgangen er dette første samlingen der man får se spillere fra hele landet samtidig. Spillerne vil få gode referanser og en fin erfaring å ta med seg videre inn i hverdagen. Vålerenga som klubb får også muligheten til å se hvordan våre antatt fremste satsningsspillere står sammenlignet med jevngamle spillere i andre klubber, avslutter Hasselgren. 

Vålerenga er og skal være en utviklingsklubb, og at hele fem spillere skal delta på denne samlingen er klubben naturligvis svært stolte av. 

Vi ønsker gutta lykke til på samling!

Disse Vålerenga-spillerne er tatt ut til Statoils talentleir

G15
Oscar Bobb
(offensiv midtbane)

Oscar Bobb signerte for Vålerenga like før nyttår etter en periode i Portugal. Han har tidligere spilt for Lyn og er Oslo-gutt, og dette er en spiller med svært gode tekniske ferdigheter.

G14
Morten Stakkeng Vang
(Keeper)

Morten kom fra Opsal for to år siden, og har tatt store steg under ledelse av vår keepertrener Kamil Rylka. Han er en ledertype på feltet med gode holdninger og en positiv innstilling. 

Mikkel Nordengen Knudsen (Midtstopper)

Mikkel kom til Vålerenga fra Høybråten/Stovner i høst. Han har gode ferdigheter 1:1 og tar gode avgjørelser med ballen i beina. 

Shreeraam Sritharan (Kant)

Shreeraam er en rask kantspiller som jobber hardt og scorer mange mål. I tillegg tar han stort defensivt ansvar.

Oliver Thomassen (Midtbane)

Oliver kom til Vålerenga fra Nordstrand på våren i fjor. Han er en sterk pasningsspillet med gode ferdigheter 1:1 både offensivt og defensivt. En typisk ballfordeler. 

Les mer om uttaket på fotball.no

Annonse fra Eliteserien: