Overbevisende firemålsseier

Vålerenga vant 4-0 i dagens treningskamp etter scoringer av Nakkim, Abubakar, Nation og Grødem.

Kongsvinger ble ingen målestokk for Ronny Deilas mannskap i Vallhall tirsdag formiddag. Allerede etter 18 minutter åpnet Vålerenga målkontoen da Marcus Nakkim kontant headet inn en god corner fra Samúel Kári Friðjónsson.

Etter 38 minutter var det prøvespiller Saad Abubakars tur, og det ble 2-0 da han på utsøkt vis satte inn en retur. 17-åringen fra Gee-Lec International i Nigeria fikk dermed vist seg frem på en god måte for Vålerengas sportslige ledelse.

Vålerenga var overlegne i begge omganger, og andre omgang startet som den første med midtstopper-scoring på corner. Tollås Nation steg til værs etter 49 minutter, og heada ballen i mål via en Kongsvinger-spiller.

Magnus Retsius Grødem avslutta scoringsballet da han på mesterlig vis banka inn 4-0 etter 88 minutter. Han dro seg lekent forbi to forsvarere før han satte ballen knallhardt i hjørnet fra 16-17 meter.

Neste oppgjør er allerede fredag kl 12.45 i Vallhall, og som på alle treningskamper koster entre for voksne 100 kr, mens det er gratis for sesongkortinnehavere og barn.

Vi sender oppgjøret mot Stabæk på våre hjemmesider, men denne gangen med en enklere produksjon enn i de to foregående kampene i Vallhall. Vi har vært så heldige at Discoverys produksjonsselskap har hatt et par treningskamper med oss, men vi lover at vi skal levere en fin sending allikevel!

Vålerenga benytta følgende spillere i dagens kamp:

Førsteomgang: Sandberg - Adekugbe, Näsberg (Abubakar), Nakkim, Nouri - Friðjónsson, Lekven, Ibrahim - Ejuke, Johnson, Dønnum.

Andreomgang: Kwarasay – Borchgrevink, Nation, Carvalho, Grimstad - Grødem, Horn Myhre, Ulrik Mathisen – Juklerød, Kjelsrud Johansen og Godly Michael.