nettavisen (1).jpg

Nettavisen viser frem Vålerenga

Samarbeidet mellom Vålerenga og Nettavisen fortsetter.

Nettavisen var den første rendyrkede nettavisen i Norge, og har i over 20 år levert nyheter til det norske folk.

Nå fortsetter samarbeidet mellom Vålerenga og Nettavisen, et samarbeid der Nettavisen bidrar med å øke synligheten og å styrke Vålerengas profil.

– Vi har et samarbeid med en av de største nyhetsaktørene på nett som gjør at Vålerenga blir mer synlig. Vi vet at både Nettavisen og Vålerenga engasjerer, og Nettavisen gir oss attraktive kommersielle flater til å reklamere for kamper og sesongkort, samt styrke vår profil, sier salgssjef for privatmarkedet i Vålerenga, Morten Nydal. 

Annonse:

Nydal understreker at dette er et kommersielt samarbeid, og at klubben ikke har noen innflytelse på Nettavisens redaksjonelle saker. 

Nettavisen er også glade for å ha fått på plass en ny avtale.

– Vi er glade for å fortsette samarbeidet med Vålerenga, og gleder oss til denne historiske sesongen, sier redaktør i Nettavisen, Gunnar Stavrum.

Han tror Oslo-publikummet vil kjenne sin besøkelsestid etter hvert som sesongen skrider frem.

- Med Ronny Deila som trener og ny stadion på plass i september kommer mange i Oslo til å få opp øynene for Vålerenga igjen. Vi setter pris på å være med på denne reisen, avslutter Stavrum.

Nettavisen er en av landets største og eldste nettaviser, og når over en million lesere hver eneste dag på nett og mobil. 

* På bildet f.v: Gunnar Stavrum og Morten Nydal

Annonse fra Obos-ligaen: