Moesgaard leder laget

Fagermo måtte reise hjem grunnet dødsfall i familien, og Moesgaard leder derfor laget. Vi starter kampen med Brage Skaret, Felix Horn Myhre og Christian Borchgrevink.

Annonse:

Dag-Eilev Fagermo måtte reise hjem fra Portugal i dag grunnet dødsfall i familien. Johannes Moesgaard leder laget i kamp. Vår andre assistenttrener Håkon Lunov har vært syk i deler av oppholdet, men er straks i full gang med sine treneroppgaver igjen og er på benken sammen med resten av teamet i dag.

Dagens startellever

På spillersiden har Herolind Shala som tidligere meldt reist hjem. Han er på videre undersøkelser i Oslo i dag.

Kjetil Haug starter dagens kamp i mål. Brage Skaret, Osame Sahraoui, Felix Horn Myhre, Aron Dønnum og Christian Borchgrevink er blant våre unge utfordrere som får sjansen fra start. Det er ventet at vi som vanlig i pre season gjør mange bytter i løpet av kampen.

Kaptein for dagen er Magnus Lekven.

Her er vår startellever:

Annet om kampen

Dette er vår siste kamp i Atlantic Cup, som foreløpig har gitt oss seier mot Häcken etter to i krysset av Lekven og Vega, og tap mot sterke Slavia Praha.

I morgen drar laget hjem til Oslo, og trener mandag, tirsdag og onsdag på Skeidbanen. På torsdag går ferden til Marbella.

Kampen starter kl. 20, ogvises på Direktesport.

Annonse fra Eliteserien: