Måtte avgjøres på Golden goal

MARBELLA: - Nå fikk du en bra sekvens til VIFTV, var kommentaren fra trenerteamet etter lørdagens 5v5-turnering.

På spillermøte før trening var beskjeden til gutta klar og tydelig: "I dag skal det være intensitet og trøkk i 90 minutter. De lagene som er best på slutten, vinner oftest".

Etter noen ganske krevende runder med coaching på de ulike lagdelene, skulle økta avsluttes med kortbanespill. Rosa mot grønn - åtte kamper á tre minutter.

Keeperne var i det umulige hjørnet, det ble dømt straffespark, treverket sto i veien og VAR måtte i aksjon for å se om brassesparket til Lekven var inne eller ikke.

Da det i tillegg sto uavgjort 6-6 etter siste kamp, måtte det hele avgjøres på golden goal. Mer dramatikk får du ikke i en og samme sekvens.