Marerittkamp i Molde

Vålerenga tapte 4-0 på Aker stadion mandag kveld.


Mandag kveld inviterte Molde til påskefest på Aker stadion, og det tok ikke mer enn seks minutter før Sander Svendsen hadde sendt vertene i føringen.

Fire minutter senere dobla Sigurdarsson for hjemmelaget ved hjelp av Ivan Näsberg, og Vålerenga hadde fått en marerittstart på kampen. 

Bedre ble det ikke da Sander Svendsen satte inn sitt andre for kvelden og Moldes tredje før halvtimen var spilt.

Vålerenga hang ikke med bakover, og skapte kun én målsjanse de første 45 minuttene. Henrik Kjelsrud Johansen var først på et innlegg fra Bård Finne, men Moldes sisteskanse redda forsøket fra kloss hold.

Moldes angrepsrekke med Bjørn Bergmann Sigurdarsson og Sander Svendsen i spissen gjorde livet surt for Vålerengas bakre firer, og de to sørga for at det sto 3-0 til pause på Aker stadion.

Islendingen var raskt frempå også etter hvilen, og sørga for 4-0-ledelse kun 35 sekunder ut i andreomgang.

Molde var stort sett først i alle dueller, og når Vålerenga mista ballen på vei fremover var det store kontringsrom for vertenes angrepsspillere.

Til tross for at Vålerenga hadde mer ball utover i kampen skapte ikke laget allverden foran mål, og når Solskjærs menn scora fire ble det en meget tung kveld på Aker stadion.

Vi ønsker å takke alle supportere som tok turen til Molde for å støtte laget!

Se sammendrag øverst i saken.

Kampfakta

Molde - Vålerenga (3-0)
Mandag 17. april kl. 18.00, Aker stadion

Vålerengas lag: Sandberg - Lundström, Nakkim, Näsberg, Juklerød - Lekven, Grindheim - Ibrahim (Grødem 57. min) - Finne (Berntsen 63. min), Kjelsrud Johansen, Zahid

Moldes målscorere: Sander Svendsen (6 min, 27 min), Ivan Näsberg (selvmål 10. min) Bjørn Bergmann Sigurdarsson (46 min)

Gule kort Vålerenga: Ivan Näsberg (62. min), Daniel Berntsen (83. min)

Annonse fra Eliteserien: