- Life is good at Vålerenga

MARBELLA: Ernest Agyiri har virkelig funnet seg til rette i klubben, og trives både på og utenfor banen om dagen.

Annonse:

Ernest Agyiri kom til Vålerenga i fjor sommer, og siden den gang har unggutten tatt enorme steg på banen. Han viser ting på trening og i kamp som har imponert de fleste, og 18-åringen gleder seg over tilværelsen i klubben.

- Livet er bra i Vålerenga. Det har vært et godt år, der jeg har blitt kjent med mange nye mennesker og ting går bra, sier han.

De første månedene i Oslo bodde Agyiri hos Hildegard Lian (ansatt i Vålerenga) og hennes samboer Kenneth Wilsgård. De tok vare på han og viste han rundt i Oslo.

Nå har han flyttet inn i sin egen leilighet et steinkast fra Valle, og trives godt.

Saken fortsetter under bildet.

- Først bodde jeg hos familien (Hildegard og Kenneth journ.anm), og de viste meg rundt slik at jeg ble kjent i byen. Nå bor jeg alene, og det er ganske godt, sier han med et smil.

Smiler gjør han også både på og utenfor fotballbanen. Unggutten tar nye steg for hver dag som går, og Vålerengas supportere har mye godt i vente når sesongen starter.

- Fotballen går bra nå. Da jeg kom til klubben i fjor kjente jeg ingen, og det var litt vanskelig. Nå har jeg blitt vant til omgivelsene, og alt går veldig fint, sier Agyiri og legger til:

- Nå kjenner jeg alle på laget, og har fått mange venner her. Vi ler, tuller og har det veldig kjekt sammen.

Midtbanespilleren har ambisjoner om å spille seg inn på laget, eller i hvert fall alltid være en del av kamptroppen. Når han får muligheten, skal han vise sine gode kvaliteter. 

I den siste treningskampen mot Stabæk før avreise til Marbella scora han sitt første mål for A-laget. Det blir ikke det siste i år skal vi tro han selv.

- Jeg tror jeg kan score fem mål og gi enda flere assist. Nå har jeg scora mitt første for A-laget, og det er en god start for meg. Nå vil jeg bare fortsette å prestere å score flere mål for klubben, avslutter han.

Se intervjuet i videovinduet under:


Annonse fra Obos-ligaen: