Landslagsdebut for Sander Werni

Det norske G18-landslaget avslutta turneringen i Portugal med 2-1-seier over Japan.

Sander Werni har vært på sin første landslagssamling med det norske G18-laget, og etter 0-3-tap mot vertsnasjonen i åpningskampen og uavgjort 1-1 mot Tsjekkia, ble det endelig norsk jubel i siste kamp.

Werni med landslagsdebut

Werni er toppscorer i PostNord-ligaen og fikk fortjent plass i troppen til Pål Arne "Paco" Johansen til turneringen i Portugal.

Landslagsdebuten kom i 0-3-tapet for Portugal, da han fikk de siste 20 minuttene, men mot Tsjekkia fikk spissen tillit fra start.

Kristoffer Klaesson er fast inventar på G18-landslaget og spilte fra start i den første kampen mot Portugal. I oppgjøret mot Tsjekkia var det Mads Hedenstad Christiansen som var foretrukket mellom stengene, mens de spilte én omgang hver i møtet med Japan.

Vi gratulerer Sander med landslagsdebut!

Toppbilde: Norges lag mot Tsjekkia. | Foto: Magnus Kolberg / NFF

Portugal - Norge 3-0 (2-0)
Mål: 1-0 Rafael Camacho (11), 2-0 Rafael Camacho (14) 3-0 Tiago Rodrigues (64)

Tsjekkia - Norge 1-1 (1-0)
Mål: 1-0 Adam Provazník (11), 1-1 Mikael Birk Giæver Ugland (84)

Japan - Norge 1-2 (0-2)
Mål: 0-1 Filip Møller Delaveris (6), 0-2 Filip Møller Delaveris (40), 1-2 Rei Hirakawa (52)