- Jeg fikk noen brannmerker, men tror det skal gå bra

Samuel Adekugbe og flere andre i forsvarsrekka måtte igjennom en litt spesiell øvelse på dagens trening. Se her!


Som fotballspiller er det ikke nødvendigvis alle øvelser som er like morsomme, men det er alltid en tanke bak det man trener på - selv om det er å øve på sklitaklinger...

- Jeg tror jeg fikk noen brannmerker, men skal nok overleve det, sier Samuel Adekugbe med et smil og peker ned på låret.

Annonse:

Han og flere andre i forsvarsleddet løp frem og tilbake mellom to mål, kastet seg ned som heltene de var, og reddet ballen fra å gå inn i nettet.

- Haakon vil at vi skal bli bedre på å blokkere skudd, så vi øvde på å skli litt der - på en tørr kunstgressbane, legger han til.

Venstrebacken vår har hatt en meget god start på sesongen, og er fornøyd med hvordan det ser ut om dagen. Nå håper han at den gode følelsen fra forrige kamp og to dager påskeferie skal bidra til en god bortekamp i Bergen.

- Selv om vi har hatt to svake resultater på bortebane, så er dette en prosess og vi utvikler oss stadig. Det er en lang sesong, og vi viste god mentalitet med å komme tilbake etter kampene i Kristiansund og Molde. Det var godt å gi hjemmepublikumet vårt en god opplevelse sist, sier han og legger til:

- Vi må bare fortsette slik, for vi vet hvilke styrker som bor i dette laget. Nå skal vi dra til Bergen uten noe å frykte, avslutter han.

Se intervjuet med vår alltid smilende venstreback øverst i saken.

Annonse fra Obos-ligaen: