" "

- Jeg dro skjorta over hodet

Sammen med kollegaer og venner fra Fossheim verksteder var Hans Henrik Karlsen på plass på Vallefeltet fredag morgen, der fotballmoro og grillparty med Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn sto på menyen.


- Dette har de gleda seg til i flere uker, sa arbeidsleder i Fossheim Verksteder, Christian Deberitz da kamp nummer to i fredagens turnering var halvspilt. 

Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn og Fossheim (les mer om stiftelsen lenger ned) arrangerte en dag med fotball og grilling på Vallefeltet, der fokuset var glede, samhold og nye bekjentskaper. 

Annonse:

Mohammad jobber på Fossheim verksteder og stilte for anledningen i en kledelig Vålerenga-drakt. 27-åringen putta flere mål og jubla hemningsløst, både for eget lag og Vålerenga. 

- Jeg heier på Vålerenga og trives veldig godt på den nye stadion. Jeg var på kampen da vi slo Brann i fjor, sa han entusiastisk. 

En annen som også scora mål på bestilling, var Hans Henrik Karlsen. Til daglig spiller han for Røa Unified og det var lett å se at 40-åringen hadde fotball i seg. 

Et innlegg ble slått inn fra venstre og som den ekte goalgetteren han er, dukka "Hansi" opp på bakre stolpe og satte ballen kontant i nettet. Feiringa var det minst like høy klasse over. 

Se video fra dagen i videoen øverst. 

Fossheim

  • Fossheim er en bedrift som får mennesker til å lykkes. Selskapet ble startet i 1967, og eies av Oslo kommune og stiftelsen Fossheim Verksteder.

  • De er lokalisert sentralt på Hasle i Oslo, og har 57 ansatte fordelt på administrasjon og drift, arbeidsledere, veiledere, fagpedagoger og jobbkonsulenter.

Annonse fra Eliteserien: