Invitasjon til DNB Elite Camp

Vålerenga Fotball inviterer til en profesjonell treningscamp for gutter og jenter født 2005-2011.

Dette arrangeres i høstferien 30. september til 2. oktober.

Tilbudet retter seg til de som ønsker en ekstra utfordring, og spillerne vil få mulighet til å bli trent av trenere som til daglig jobber med Vålerengas ungdoms-elitespillere. Dette er et unikt tilbud som gir deg mulighet for den beste oppfølgning og få mange tips du vil få nytte av under sesongen.

Med DNB Elite Camp ønsker vi at deltakerne får en seriøs fotballtrening som baseres på den måte som man jobber på i Vålerenga. I høst vil ansvarlige for Vålerengas U14- og U16-Elites trenere være med på campen. Keepertrener vil være Kamil Rylka.

Alle deltakere får mulighet til å oppleve utfordringer og mestring i et trygt miljø. Treningsøktene er målrettet inn mot det enkelte alderstrinn og nivå.

Praktisk informasjon:

Det vil være totalt seks treningsøkter med fokus på teknikk, individuell utvikling og rollebestemt trening i spill for utespillere, samt keepere.

Dagsprogram:

• 10.00 -11.30 Trening 1

• 11.30 -12.30 Pause

• 12.30 -14.30 Trening 2

Sted: Vallefeltet

Alle deltakere vil få brødmat med pålegg til lunsj! Vi anbefaler allikevel å ta med sunt tilbehør som yoghurt, smoothie, ekstra brødskiver osv. da det er veldig aktive dager (spises fra kl. 11.30).

Meld deg på her!

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: