- Imponert over støtten vi har fått

Se intervju med Ronny Deila før kampen mot Sogndal.


Vålerenga får besøk av Sogndal på Ullevaal stadion søndag kl. 18.00, og etter en noe turbulent uke har det både blitt prata og jobba godt på Valle. 

- Vi har kommet frem til at det har vært litt min skyld, at jeg kanskje har pusha litt for hardt, villet veldig mye og det har selvfølgelig spillerne ønsket å leve opp til, sier Deila og legger til:

- Det har vært viktig å få letta litt opp på krava og fått litt mer lek inn. Det er moro å spille fotball, og det skal det også være.

Annonse:

Mot Eirik Bakke & co på søndag forventer han en tøff kamp med mye dueller, men tror Vålerenga kommer til å være mye inne på sogningenes banehalvdel.

- De er veldig hardtarbeidene og direkte i spillestilen, og kommer nok til å prøve å komme inn bak oss. Det er vel slik man er vant til å spille i den norske ligaen, sier han og avslutter med skryt til supporterne.

- Jeg er utrolig fornøyd med den støtten vi har fått i alle kampene, og imponert over hvordan vi står sammen og jobber helt ut. Vi skal være skuffa når vi gjør det dårlig, og ditto glad når vi gjør det bra.

Bli med på Ullevaal stadion søndag kl. 18.00. Billetter kjøper du her

Annonse fra Obos-ligaen: