Herlig cupfest på Gran!

Vålerenga-seier og en en herlig fotballfest på Hadeland i cupens første runde.

Gran idrettslag hadde stelt i stand et fantastisk arrangement på GIL-parken onsdag kveld.

Over 3000 mennesker hadde tatt turen for å se Vålerenga i aksjon mot 4. divisjonslaget Gran og publikum fikk valuta for pengene.

I tillegg til åtte fine mål fikk de høre Vålerenga Kjerke live fra Hadeland-mannen Ragnar Strandbakke, korpsmusikk, og massevis av aktiviteter for de yngste.

Kampen

Gran hang godt med det første kvarteret av oppgjøret, men da Abdisalam Ibrahim og Bård Finne scora ett hver med to minutters mellomrom gikk lufta litt ut av hjemmelaget.

Bård Finne scora ett i 8-0-seieren over Gran (Foto: Thomas Brekke Sæteren)

Ghayas Zahid var et aktivum gjennom hele kampen og satte et både før og etter pause, men det var Abdisalam Ibrahim som ble kampens store målscorer med tre nettkjenninger.

Vålerenga leda 4-0 til pause og ville ikke være noe dårligere i andreomgang.

Debutant og målscorer

Chidera Ejuke fikk sine første minutter for A-laget i en offisiell kamp da han erstatta Bård Finne etter 60 minutter, og unggutten satte inn sitt første mål for Vålerenga i kampens siste spilleminutt.

Da hadde Ghayas Zahid ekspedert en straffe i mål, Magnus Retsius Grødem notert seg for sitt første i cupen og Abdisalam Ibrahim fullført sitt "hattrick".

Med 8-0 og mange fine scoringer ble det en flott opplevelse for alle Vålerenga-supportere på Gran onsdag kveld.