Gulljentene!

Vålerengas J19-lag tok gull i Norway Cup 2017.

Lørdag formiddag var det duka for TV2-sendt finale på Ekebergsletta mellom Vålerengas J19-lag og Tiller. Med Vålerenga-supportere i hopetall på tribunen var det Oslos stolthet som tok kommando fra start.

Se bilder og video nederst i saken.

Kaptein Marte Borchgrevink og Emilie Østerås hadde full kontroll på midten, og da Tiller fikk midtstopperen  sinutvist allerede etter ti minutter var det stort sett Vålerenga det dreide seg om.

Matchvinner Emilie Østerås i intervju med TV2 etter kampslutt.

20 minutter ut i omgangen tok Østerås ansvar fra drøyt 20 meter og klinka ballen i mål. Landslagsspilleren sendte Vålerenga i ledelsen og var nære på å doble like etter.

1-0-ledelsen sto seg ut omgangen, og med ti spillere på banen ble det tøft for Tiller etter en lang turnering. Trønderne kom med en ærlig sluttspurt, men solid forsvarsspill og en god keeper sørga for at Oslos stolthet kunne løfte pokalen over hodet etter 2x30 minutter på bane A.

Vi gratulerer jentene og trenerne Kenneth Østerås og Marte Vik Edvardsen med et fortjent gull!