Grorud kjøper Leo Cornic

OBOS-ligaklubben Grorud har i dag kjøpt høyrebacken Leo Cornic fra Vålerenga.

Annonse:

Cornic har 35 aldersbestemte landskamper, og har vært i Vålerenga siden han flyttet til Norge fra Frankrike som barn. Han var utlånt til vår samarbeidsklubb Bærum deler av fjorårssesongen, og spilte da ti kamper i PostNord-ligaen.

Leo hadde opprinnelig kontrakt frem til sommeren, men ønsket nå en overgang til en av våre andre samarbeidsklubber. Grorud, som i 2020 spiller i OBOS-ligaen, blir høyrebackens nye klubb.

Var ønsket med videre

Klubbene har blitt enige om en overgangssum, og dermed gjennomfører høyrebacken en overgang i dag.

- Vi har det siste halvåret gjort klart at vi ønsker å ha Leo med videre. Vi har gjort det vi kan for å ha han med, men han valgte til slutt å gå til Grorud, forklarer sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen.

Han takker Leo for mange fine år i Vålerenga.

- Han er et stort talent som har gjort det bra og er i en fin utvikling. Vi ønsker Leo lykke til i Grorud, og gjerne også velkommen tilbake senere, sier han.

Vålerenga takker også Grorud for en fin prosess rundt overgangen, og setter pris på at vi kan samarbeide om å få opp frem unge Oslo-gutter.

Satser på Christian og Amin

Vålerenga har to andre høyrebacker i troppen. Det blir dermed ikke aktuelt å erstatte Leo Cornic.

- Vi har to gode alternativer i troppen vår, som begge kan gjøre en bra jobb i Eliteserien. I Amin Nouri og Christian Borchgrevink har vi valget mellom en rutinert Oslo-gutt og en ung, fremadstormende Oslo-gutt. Vålerenga satser videre på dem, avslutter Ingebrigtsen.

 

Annonse fra Eliteserien: