Gleder seg til lørdag

Treningene går sin gang på Kypros. Johannes Moesgaard forteller om gode forhold, og ser frem til årets første treningskamp på lørdag.

Annonse:

Vålerenga er i gang med sesongoppkjøringen, og er denne uken på Kypros i Middelhavet. Her legges et godt grunnlag for sesongen 2020.

Gode treningsforhold

Assistenttrener Johannes Moesgaard rapporterer om et vellykket opphold.

- Det har vært et kjempeopphold så langt med meget fine treningsforhold. Banene har vært bra, været har vært brukbart hele veien – litt vind her og der, men utover det meget fine forhold for å spille ball.

Også fasilitetene utenfor banen har vært gode.

- Vi bor på et fint hotell, gutta har funnet seg godt til rette på rom. Maten er meget bra. I det hele tatt så har det meste har klaffet så langt, forteller Moesgaard.

To økter hver dag

Hvordan har treningene vært på Kypros?

- Vi har hatt en tøff treningsuke så langt, med to økter stort sett hver dag. Det har vært alt fra styrke til trening med ball, og fysisk trening med fokus på utholdenhet, sier treneren.

Hvordan er inntrykket av formen til spillerne?

- Formen til spillerne er oppe og går. Vi har trykket på de knappene vi kan her nede, og alt virker veldig bra. Også i forhold til hva gutta har gjort i juleferien, så vi er i rute, understreker Moesgaard.

Treningskamp på lørdag

Treningsuka på Kypros ender på fredag, da reiser laget hjem til Oslo. Allerede på lørdag venter årets første treningskamp mot Mjøndalen på lørdag.

- Det skal bli spennende å komme i gang med kamper igjen. Vi kommer fra en lang reise hjem Kypros fredag, men vi forventer at spillerne får vist hva de har inne, og se litt av det vi har trent på så langt, sier Moesgaard.

Det viktigste på lørdag er å komme i gang med kamper igjen.

- Det handler mest om å få folk i gang, kjenne litt på kamp, kjenne på relasjoner. Det blir veldig godt å være tilbake i kampdynamikk igjen, så vi gleder oss til det!

Foto: Rafael Francisco

Annonse fra Eliteserien: