G16-landslagsspiller klar for Vålerenga

Brage Skaret fra Skedsmo har signert en treårsavtale med Oslos stolthet.

Annonse:

Utviklingsavdelinga fortsetter å signere talenter fra nærområdet, og nå er det klart at G16-landslagsspiller Brage Skaret blir Vålerenga-gutt de neste tre årene. 

Brage er en ung spiller med et spennende potensiale som midtstopper.

— Igor Aase, toppspillerutvikler

Skaret står oppført med syv aldersbestemte landskamper for G15 og G16 og var i tillegg kaptein under den siste samlingen. Vålerenga har fulgt midtstopperen over en lengre periode, og toppspillerutvikler Igor Aase er naturligvis veldig glad for at han nå er klar for klubben. 

- Brage er en ung spiller med et spennende potensiale som midtstopper. Med god fysikk og rekkevidde, samt ferdigheter til å kunne bidra til et godt angrepssspill, ser vi veldig frem til å bli kjent med Brage og til å kunne hjelpe han å utvikle seg videre. At Erland Johnsen (gammel stopper) bruker Brage som kaptein på landslag, lover også godt. Vi trenger unge ledertyper, sier Aase og får støtte av utviklingsleder Thomas Hasselgren: 

- Vi har fulgt Brage over lengre tid, og vet at han kommer til å passe godt inn hos oss. Vi er veldig imponert over den jobben Skedsmo har gjort, og vi gleder oss til å kunne være med å utvikle han videre, avslutter Hasselgren. 

Fakta

  • Navn: Brage Skaret

  • Født: 28. april 2002

  • Fra: Skedsmo

  • Posisjon: Midtstopper

  • Aldersbestemte landskamper: 7

  • Kontrakt ut 2020

Foto: Thomas Brekke Sæteren (fotball.no)

Annonse fra Eliteserien: