Nesten ingen enkeltbilletter igjen!

Enkeltbillettene til den aller første eliteseriekampen på ny stadion nærmer seg utsolgt!

Annonse:

Oppdatert fredag 18/8 kl 12:30:

Per fredag morgen var det kun igjen 340 enkeltbilletter igjen på Nordtribunen (unummererte sitteplasser) og noen bare 42 enkeltbilletter igjen på Supportertribunen (unummererte ståplasser).

Begge langsidene ble utsolgt på bare ti minutter, og billettene på kortsidene har godt unna i drivende tempo.

– Det har vært en fantastisk dag for alle med hjertet i Vålerenga! Det er mange som vil få med seg den første eliteseriekampen, samtidig som salget av resten av kampene også er godt i gang, sier salgssjef privatmarked i Vålerenga, Morten Nydal, etter en hektisk dag på jobb.

Møter Brann

Vålerenga møter Sarpsborg 08 i den første eliteseriekampen søndag 10. september, men allerede i kamp nummer to, 24. september, står Brann på motsatt banehalvdel.

– Vi forventer at disse billettene forsvinner raskt også, så hvis man vil ha de beste plassene bør man allerede nå kjøpe, sier Nydal.

I tillegg til Sarpsborg 08 og Brann, skal Vålerenga spille mot FK Haugesund, Aalesund, Molde og Odd på Valle.

Vallekortet fortsatt i salg

Selv om langsidene ble utsolgt til kampen mot Sarpsborg 08, er det fortsatt mulig å få med seg den historiske kampen fra svært gode plasser på langsida. Det gjør man ved å kjøpe Vallekortet hvor du får adgang til alle seks eliteseriekampene til prisen av fem.

– Det er fortsatt mulig å kjøpe Vallekortet, også her går salget unna. Vi har reservert de beste plassene på begge langsidene for sesongkortholdere og Vallekortet (med forkjøpsrett sesongkort samme plass neste år), samt ett knippe på Supportertribunen, som vi selger fortløpende nå. Det blir jo en helt ny følelse å se på Vålerenga på sin første ordentlige hjemmebane, og det er mange som vil få med seg alle kampene, sier Sjappesjef Frode Veie.

Vallekortet kan man kjøpe i Sjappa eller ved å sende bestillingen din til [email protected]. Skriv hvilket felt du ønsker å kjøpe på, hvor mange kort du vil ha og kontaktinformasjonen din (navn, adresse, e-postadresse og mobiltelefonnummer), så ordner Sjappa plass til deg og dine.

Toppbildet viser Nordtribunen sett fra Supportertribunen. Foto: Morten Tønder Iversen

Annonse fra Obos-ligaen: