Før vi møter Elverum

Sist lagene møttes i cupen ble Vidar Örn Kjartansson den store helten. Sjekk statistikken her!

Annonse:

Vålerenga er klar for 4. runde i cupen etter en mildt sagt lang vei. To kamper har gått til ekstraomganger, og mot Kråkerøy måtte det hele avgjøres på straffer. 

Torsdag 10. august venter OBOS-ligalaget Elverum Fotball, et lag vi har møtt fem ganger tidligere. Fire av oppgjørene var i 1. divisjon fra 1992-1993. og det endte med to seire til hvert av lagene.

Sist lagene møttes i cupen var i 2014 og det endte med 3-2-seier til Vålerenga, etter at Vidar Örn Kjartansson avgjorde på overtid. Se høydepunktene fra kampen i videoen under: 


Elverum tok seg til fjerde runde for første gang i historien da de slo ut Bodø/Glimt på Aspmyra i årets 3. runde, og nå venter altså Vålerenga på nasjonalarenaen.

I OBOS-ligaen ligger laget til Tore Fossum på direkte nedrykk med 14 poeng etter 18 spilte kamper, men Elverum tok et sterkt bortepoeng mot Tromsdalen forrige runde. Nå venter to tøffe kamper på rad med eliteseriemotstand i cupen og ligaleder Bodø/Glimt i serien.  

For Vålerengas del ble det ingen stor dag på Marienlyst mandag kveld, men heldigvis kommer kampene tett i august. La oss sammen lage cupfest på torsdag, og fylle Ullevaal Stadion i historiens siste eliteseriekamp på mandag. 

4. runde NM 2017

  • Vålerenga - Elverum Fotball

  • Ullevaal Stadion 10. august kl. 18.30

  • Sesongkortinnehavere kommer gratis inn

  • Øvrige billetter kjøpes på Ticketmaster, i Sjappa eller på stadion

Annonse fra Obos-ligaen: