Folkefest i Fanzone søndag

Før kampen mot Sarpsborg 08 søndag var det fullt kjør i Fanzone utenfor Intility Arena.

Se bilder fra dagen i bildeserien nederst i denne saken.

Over 40 lag spilte 3-mot-3-fotball i Engaland Cup – den største turneringen i en norsk Fanzone. Og mellom kampene på de fire ballbingene, var spillerne overalt i Fanzone for å besøke teltene til Vålerengas og Eliteseriens samarbeidspartnere.

Så gikk de inn på kampen med billetter spandert av OBOS – Vålerengas Engaland-partner, og COOP. Sistnevnte inviterte lag som har mottatt draktsett til Coop kampopplevelse hvor de fikk gratis billetter til kampen, gratis mat og lek i fanzone, samt møte med spillerne etter kampen. OBOS spanderer billetten til samtlige lag som spiller i Engaland Cup. Meld på ditt lag her!

DNB Zone

Jeg hadde det kjempkult! Vi vant nesten alle kampene våre og så scora jeg ett mål!

— Jonathan (11), Manglerud
I DNB Zone fikk alle som benyttet seg av deres strålende kampanjepris på kampbilletter muligheten til å hente disse ut. Vålerengas generalpartner, og søndagens kampsponsor, stilte også opp med lykkejul, fotballblink og flere andre spennende konkurranser. Det var svært mange som fikk oppleve Vålerenga for første gang takket være DNB!

Oslo Taxi sto helt i front og delte ut mobildeksler til barna, mens foreldrene fikk muligheten til å konkurrere om å kjøre så mye taxi de kunne i en måned dersom de hadde lastet ned appen «TaxiFix» - en app som lar deg bestille taxi med to tastetrykk. Etter kampen hadde de som vanlig «Oslo Taxi Fast Track» som fraktet tilskuere hjem fra kampen uten venting.

Domino’s solgte rykende fersk pizza fra sin salgsvogn, og det var alltid pizzasultne som sto i kø for å fylle magen før de skulle inn på kamp.  

Gratis tifo

Enga Tifo hadde med seg over hundre små supporterflagg som de delte ut til barna og som man så veive så stolt på Vålerengatribunen gjennom hele kampen. Sjappa solgte ut nesten alt av supportereffekter fra sitt salgstelt – i tillegg hadde de som vanlig mange inne i butikken sin.

Hele familien storkoste seg. Mens vi voksne slappet av, løp barna våre rundt som om det var julekvelden. I natt sover de godt!

— Pappa Joachim, Oppsal
Eliteseriepartner Altibox Viken Fiber slo virkelig på stortromma søndag, og hadde både fotballdart og hastighetstunnel som målte hvor hardt man kunne skyte ballen. Og hvis man bommet på blinken, kunne man alltids ta en tur innom Synsam for å få testet synet.

Fra hovedbanen viste verdensmester i fotballtriksing, «Azun», fram ferdighetene sine før han lærte bort noen av triksene sine til de mange lovende fotballspillerne som hadde tatt turen.

Fra scenen underholdt de lokale artistene Leo Feat. G.R.T., samt Karl LA Flame og AbbE – i tillegg til Tippen naturligvis.

Vålerenga ønsker å takke alle som var med på å gjøre Fanzone-arrangementet til en kjempesuksess; partnere, frivillige, fotballspillere og selvsagt alle flotte supportere som tok turen innom. Tusen takk!

Se bilder fra Fanzone i bildegalleriet under.

Foto: Iren Kjus/NTF og Thomas Bløndal/NFF.

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: