- Føler det begynner å komme seg nå

MARBELLA: Mohammed Abdellaoue scora to mot Djurgården og to mot Hebei China Fortune. Nå føler spissen at toppformen er i anmarsj.

Annonse:

Dagen derpå på Marbella har vært en rolig sådan, spesielt for de som spilte i går.

Gutta fikk fri frem til lunsj, før evaluering av kampen og en lett restitusjonsøkt på feltet sto på menyen.

Mohammed Abdellaoue scorer jevnt og trutt i kamper, og putter kasser på trening på bestilling. Nå føler spissen det begynner å ligne noe.

- Jeg føler det begynner å komme seg nå, men det fortsatt et stykke igjen. Det hjelper selvsagt på med scoringer, og så er det godt å se at vi tar steg som lag, sier han.

Det som har kjennetegna Vålerenga i de siste treningskampene er et voldsomt aggressivt press på ballfører og spill i lengderetning. Det har også vært fokus på treningene.

Saken fortsetter under bildet.

Lavezzi & co fikk sjeldent god tid med ballen med aggressive Vålerenga-spillere over hele banen (Foto: VIF Media)
Lavezzi & co fikk sjeldent god tid med ballen med aggressive Vålerenga-spillere over hele banen (Foto: VIF Media)

- Ting begynner å sette seg. Vi ser igjen mye av det vi har øvd på gjennom vinteren, og folk begynner å komme i form selv om det er et lite stykke igjen.

På spørsmål om hvor god Vålerenga er per nå svarer spissen følgende:

- Vålerenga er god! Vi har et veldig godt lag og jeg føler vi har tatt steg fra i fjor, og enda flere fra da vi møtte opp i januar og til nå, sier han og legger til: 

- Det kommer til å ta tid før ting er 100%, men slik er det jo. Vi har fått kjørt på og trent som vi skal i en 6-7 ukers tid. Nå handler det om å være tilstede på feltet hver eneste dag, og da kommer vi til å bli bedre og bedre, avslutter Moa.

Se intervjuet med Moa i videovinduet under:


Annonse fra Obos-ligaen: