Finne tilbake i Vålerenga-troppen

Bård Finne er igang igjen etter kneskaden og med når Vålerenga får besøk av Haugesund torsdag kveld.


Etter en altfor lang pause er det endelig klart for eliteseriefotball igjen. Torsdag kl. 19.00 spilles omsider den utsatte kampen mellom Vålerenga og Haugesund på Intility Arena, og det med en skadefri Bård Finne i troppen. 

Kantspilleren fikk en strekk på leddbåndet i en 2.lagskamp tidligere i høst, men nå er Vålerengas nummer 11 klar for spill igjen. Om Ronny Deila velger bergenseren fra start gjenstår å se. Svaret får du garantert i vår direktesending på Facebook torsdag fra kl. 18.15.

Vålerengas bruttotropp

  • Adam Larsen Kwarasey, Marcus Sandberg

  • Enar Jääger, Robert Lundström, Jonatan Tollås Nation, Ivan Näsberg, Markus Nakkim, Simen Juklerød

  • Samuel Kari Fridjonsson, Magnus Lekven, Christian Grindheim, Abdisalam Ibrahim, Herman Stengel, Felix Horn Myhre, Chidera Ejuke, Bård Finne

  • Bilal Njie, Henrik Kjelsrud Johansen, Fitim Azemi, Aron Dønnum.

Målrike oppgjør

Da lagene møttes i høst var det både målrikt og omdiskuterte situasjoner i fleng. Vålerenga tapte 3-4 på overtid, etter å ha henta opp Haugesunds 3-1-ledelse. Muhamed Keita og Magnus Grødem, samt et selvmål av Vegard Skjærve sørga for 3-3 før Fredrik Gytkjær avgjorde for Hornelands menn på overtid. 

Solid statistikk

Av ti kamper mot Haugesund på hjemmebane har Vålerenga vunnet åtte av dem. Statistisk sett er det hjemmelaget som stikker av med alle tre poengene. På 21 forsøk har Vålerenga ni seire mens Haugesund har åtte, og fire av kampene har endt med poengdeling. 

Rohit Saggi fra Drafn, SBK dømmer torsdagens oppgjør, og sammen med seg har han assistentene Dag Roger Nebben (Åsa IL) og Ivar Askeland (Kvernbit, IL). 

Eliteserien runde 16

  • Vålerenga - Haugesund (hengekamp)

  • Torsdag 12. oktober kl. 19.00, Intility Arena

  • Billetter kjøpes på Ticketmaster eller i Sjappa

Annonse fra Eliteserien: