Finne: – Det var en rotete kamp

Bård Finne scoret Vålerengas mål mot Sarpsborg 08. Hør hva han hadde å si etter kampen.

Det ble 1-1 mot Sarpsborg 08 på Intility Arena i søndagens eliteserieoppgjør. Bård Finne utlignet Sarpsborgs ledelse, og synes det var framgang å spore selv om det ble med ett poeng mot østfoldingene.

– Vi kommer bakpå, men i dag synes jeg vi står opp når vi kommer bakpå. Vi får 1-1 og så blir det en litt rotete kamp. Vi får ikke spilt så mye av spillet vårt som vi ønsker. I andreomgang skjer det nesten ingenting. Vi har en kjempesjanse med Sam der vi spiller god fotball, men det skjer lite begge veier og dessverre blir det bare ett poeng, oppsummerte målscoreren kampen.

Da lagene tuslet av banen etter kampslutt, gikk Vålerenga-spillerne med bøyd hode. For det var Vålerenga som hadde mest banespill og også de største sjansene i kampen. For Finne gjelder det derimot å se frem mot neste kamp borte mot FK Haugesund om en uke.

– Det er en tøff kamp. Men hvis vi kan gjøre som i dag ved å ta duellen mot et ganske fysisk lag, og i tillegg får til litt mer av spillet vårt, så kommer vi til å ta de!

Se videointervju med Finne i vinduet under.


Annonse:

Annonse fra Eliteserien: