- Får et av landets beste utviklingsmiljøer som referanse

Holmen er Vålerengas samarbeidsklubb nummer 13. Velkommen til oss!

Vålerenga er stolte av å kunne presentere sin 13. samarbeidsklubb i 2018. Holmen holder til mellom Sandvika og Asker, og feirer i år 100-årsjubileum som klubb. 

Trenerutvikler i Vålerenga, Roy Arne Berg gleder seg til samarbeidet og skryter av dialogen som har vært mellom klubbene. 

- Holmen er en klubb som jobber svært godt med utvikling, og har allerede flere heltidsansatte trenere som vi gleder oss til å være med å videreutvikle gjennom skreddersydde trenerutviklingstiltak, sier Berg og legger til: 

- Espen Johansen (daglig leder i Holmen), Simen Moe (Utviklingssjef for sport i Holmen) og undertegnede har lenge hatt god dialog, og lagt spennende planer for videre utvikling. Jeg er veldig glad for at samarbeid mellom Vålerenga Fotball Elite og klubbene i Oslo omegn fortsetter å vokse, avslutter han. 

Annonse:

For Holmen sin del er det spesielt faglig påfyll og mulighetene til å være en del av et team med høy kompetanse på spiller- og trenerutvikling som er spennende. 

- Det er inspirerende og motiverende å få jobbe tett med Vålerenga, og gjennom deres stolte historie i toppfotballen – ser vi frem til å lære og la oss begeistre i fremtiden sammen med dem, sier daglig leder i Holmen, Espen Johansen.

- For vår del vil samarbeidet bringe frem gode diskusjoner, faglig påfyll og kompetanseheving blant våre egne ledere i klubb – gjennom Vålerenga sine erfarne trenere, ledere og veiledere. Dette med mål for øyet at vi skal kunne tilby forbedrede utviklingskår blant de som er i fotballaktivitet dag ut, og dag inn på Holmen. Dessuten får vi anledning til å ha et av landets beste utviklingsmiljøer som referanse med hensyn til egne spillere. Et klart mål for klubben er nettopp det at spillere med gode holdninger og ferdigheter skal ha anledning til å ledes videre til toppfotballmiljøer i etterkant av å ha vært gjennom utviklingsstigen i Holmen, avslutter Johansen. 

Vi ønsker Holmen hjertelig velkommen til klubben!

Fakta

  • Holmen ble stifta 15. april 1918 og feirer 100-årsjubileum i år

  • Klubben har 692 aktive medlemmer/spillere fordelt på 65 lag

  • A-laget herrer spiller i 4. divisjon i 2018

  • Kontaktperson i samarbeid er daglig leder i Holmen, Espen Johansen

Annonse fra Obos-ligaen: