- En god start

Assistenttrener Johannes Moesgaard er fornøyd med seier, og forteller at det har vært en bra første uke med Dag-Eilev Fagermo.

Annonse:

Fagermo måtte reise hjem på grunn av dødsfall i familien. Det var grei skuring å ta over ledelsen av laget for vår erfarne assistenttrener Johannes Moesgaard.

- Retningslinjer og full pakke har vært tydelig hele uka og siden Dag-Eiliv kom inn! Vi har fulgt opp de samme punktene og tatt tak i de samme tingene, og gutta var ordentlig på jobb fra start i dag. De viste et godt forsvarsspill og et godt utgangspunkt for angrepsspill, sier Johs.

2-1-seier mot Norrköping to måneder før seriestart i Eliteserien tar vi med oss videre.

- Vi klarer å ta med oss et resultat fra denne kampen også, selv om vi gjør mange bytter og setter inn mange unggutter. Det føles alltid godt med en seier, sier han.

Humøret er på plass i Vålerenga, og Dag-Eilev Fagermo har glidd raskt inn i gruppa og som leder.

- Vi er jo en kjempegjeng, så det er klart det er fint å være på tur med oss! Han lærer alle spillerne å kjenne rett i en kampsetting, og det har vært bra for alle, sier assistenttreneren.

Se videointervju her:


Video og bilder er levert etter et godt samarbeide med Atlantic Cup. Les mer om kampen på Atlantic Cups egne siderFoto/video: Kristian Eriksen, theatlanticcup.com

Annonse fra Eliteserien: