- Ekstra deilig å vinne slike kamper

Daniel Fredheim Holm vet både hvordan det er å score og vinne på Åråsen. Det ønsker han å oppleve igjen på lørdag!

Annonse:


Freddy dos Santos sitter på kontoret og mimrer tilbake til den gangen han selv ble matchvinner på Åråsen stadion. Daniel Fredheim Holm dribla hele LSK-laget før han serverte krølltoppen på åpent mål. 1-0 og tre poeng til Oslos stolthet! 

- Det å bli matchvinner på Åråsen var ikke vanskelig en gang. Jeg kan faktisk ikke huske å ha tapt der, sier dos Santos.

Følelsen av å score og vinne på Åråsen er spesiell og noe gutta gjerne opplever igjen lørdag kveld. Daniel Fredheim Holm vet hva som skal til for å vippe kampene mot Lillestrøm rett vei. 

- Det handler om å være klar i hodet, og ikke blir overrasket over at det er ekstra trøkk og flere folk enn vanlig, men slike ting pleier som regel å gjøre at man blir ekstra gira, sier han. 

Etter forestillingen mot Tromsø på Ullevaal Stadion mandag kveld er gutta revansjelysten, og ingenting hadde vært bedre enn å rette opp inntrykket mot erkerivalen på deres hjemmebane. 

- Det å slå Lillestrøm er én ting, men å snu den "down'en" vi er nede i nå hadde vært veldig positiv før vi møter Rosenborg neste helg. Da skal vi være veldig klar for resten av sesongen, avslutter Fredheim Holm. 

Derbylørdag på Blått Åråsen

  • Lillestrøm - Vålerenga

  • Åråsen stadion, lørdag 19. august kl. 18.00

  • Det er åpent billettsalg i Sjappa fram til klokka 14 lørdag, og resten blir solgt fra Sjappebilen utenfor inngangen vår på Åråsen fra klokka cirka klokka 16.

Annonse fra Obos-ligaen: