- Drømmen er å vinne Eliteserien

Magnus Retsius Grødem har signert ny kontrakt med Vålerenga.


Vålerenga ble i dag enig med Magnus Retsius Grødem om en ny avtale. 20-åringen hadde kontrakt ut 2019, men denne er nå forlenga til 2021. 

Stortalentet fra Bryne har tatt store steg siden han kom til Vålerenga sommeren 2016, og sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen sier det er en av grunnene til at klubben ønsker å forlenge avtalen. 

Saken fortsetter under bildet. 

Magnus Retsius Grødem er Vålerenga-gutt ut 2021 (Foto: Geir Olsen / NTB scanpix)
Magnus Retsius Grødem er Vålerenga-gutt ut 2021 (Foto: Geir Olsen / NTB scanpix)

- Magnus er i bra utvikling nå, og vi har et system der vi ønsker å gjøre disse tingene rettferdig. Nå var det både på tide at vi forlenga avtalen hans og samtidig løfta han litt opp, sier Ingebrigtsen og legger til: 

- Vi ser for oss at Magnus skal bli en viktig brikke for Vålerenga i årene som kommer, og grunnen til det er den utviklingen han har hatt det siste halvannet året. Han har virkelig tatt tak. 

Enkelt valg

Grødem har både starta kamper og scora mål for Vålerenga i 2018, og midtbanespilleren håper å kunne være en sentral del av laget i årene som kommer.

Annonse:
På spørsmål om hvorfor han velger å forlenge med Oslos stolthet var svaret enkelt. 

- Det er Norges beste klubb. Jeg har sykt tro på det som skjer fremover og jeg får mye igjen av trenerne. De gir meg god oppfølging og jeg føler jeg tar steg her som jeg tror jeg ikke ville gjort andre steder, sier han. 

Drømmer om å vinne Eliteserien

Rets, som han blir kalt i garderoben, har allerede rukket å bli en viktig del av troppen til Ronny Deila, og unggutten har ambisjonene klare for de kommende årene. 

- Jeg stortrives med å spille for Vålerenga og får lov til å drive med det jeg liker aller best. Drømmen er selvfølgelig å vinne Eliteserien, men først og fremst handler det om å ta steg å spille seg inn på laget. Forhåpentligvis blir det en del medaljer fremover med meg på banen, smiler han. 

Se hele intervjuet øverst i saken. 

Fakta

  • Navn: Magnus Retsius Grødem

  • Født: 14. august 1998 (20 år)

  • Fra: Bryne

  • Antall kamper/mål for Vålerenga: 24/4

  • Kontrakt ut 2021

Annonse fra Eliteserien: