DNB henter Moa

Mohammed Abdellaoue (32) er klar for en ny karriere etter å ha fått endelig beskjed om at kneet ikke tåler mer fotball. Første mars begynner han som prosjektleder i Spons i DNB.


Moa vil fortsatt ha sitt formelle arbeidsforhold i Vålerenga Fotball Elite, men leies nå ut til DNB, i første omgang fra 1. mars og ut året.

Ringen kan på en måte sies å være sluttet når Moa i løpet fotballkarrieren har gått fra Hasle-Løren, Skeid, Vålerenga, Hannover 96 and VfB Stuttgart, Vålerenga og nå til DNB. I jobben som prosjektleder i Spons vil han møte barn og unge i breddeklubber som nettopp Halse-Løren, klubben han vokste opp i.

Annonse:

I DNB skal Moa jobbe mye med DNBs klubbkonsept. Det går ut på at utøverne i elitelagene som DNB sponser, skal ut og inspirere barn og ungdommer i breddeklubbene i nærområdet. Han skal også jobbe med å legge til rette for at barn og unge får innføring i enkel privatøkonomi gjennom DNBs digitale opplæringsprogram, Lærepenger.

- Dette er kanskje den mest spennende overgangen i Norge så langt i år. I hvert fall for alle barna som vil få glede av å møte både ham og flere idrettshelter som de ser opp til, sier sponsorsjef i DNB, Tina Wesselsen, på bildet sammen med Moa og kommersiell leder i Vålerenga, Espen Østerhaug.

- Jeg er glad for at vi kan samarbeidet med idretten også på denne måten. Jeg er sikker på at vi i næringslivet har mye å lære av Moa, samtidig som han kan lære mye av oss, fremholder Wesselsen som gleder seg til å få den profilerte spissen på «laget». 

Se intervju med Moa og Tina Wesselsen øverst i saken. 

Annonse fra Obos-ligaen: