DNB fornyer samarbeidet med Vålerenga Fotball

Annonse:

DNB og Vålerenga fotball har i dag undertegnet en ny avtale for inntil 4 år i første omgang. Den bygger på samme prinsipper som den foregående avtalen, men er utvidet innholdsmessig på flere områder.

DNB har vært en solid og viktig partner for Vålerenga siden 2013, og vi er svært takknemlig for at de gir oss fornyet tillitt i flere år fremover

— Erik Espeseth, Daglig leder Vålerenga Fotball Elite

- Vi har gjennom vårt samarbeid de siste fire årene fått mange nye kunder og styrket posisjonen vår i Osloområdet. Vi skal fortsette å bygge merkevaren DNB overfor kunder, medarbeidere og samfunnet for øvrig, gjennom denne partneravtalen sier Camilla Forberg, merkevaresjef i DNB og legger til:

- Vålerenga er inne i en spennende tid. Det er stort og stigende engasjement rundt klubben og den er derfor svært interessant for DNB også i fortsettelsen. Vi ønsker å samarbeide om å skape stolthet og eierskap til klubben, tror at vi sammen skal klare å få flere på fotballkamp, få flere fans og skape unike opplevelser sammen.  I fjor ble for eksempel alle breddeklubber i Oslo invitert til kamp mellom LSK og VIF på Ullevål. Det var gøy å ha med over 4000 gjester på kamp, noe vi skal gjøre mer av, sier Forberg. 

Artikkelen fortsetter under videoen


DNB har bekledd hovedplassen på drakta til Vålerenga Fotballs elitelag de siste 4 årene, som klubbens største og viktigste partner. Daglig leder i Vålerenga Fotball AS, Erik Espeseth, er svært glad for at flere måneders konstruktive forhandlinger nå har munnet ut i en ny og spennende avtale for begge parter.

- DNB har vært en solid og viktig partner for Vålerenga siden 2013, og vi er svært takknemlig for at de gir oss fornyet tillitt i flere år fremover. Avtalen er den klart største vi har på alle områder, og det gir oss en trygghet og forutsigbarhet i det arbeidet som nå ligger foran oss, sier Espeseth og fortsetter:

- I tillegg er DNB svært opptatt av å ta del i vårt ønske om igjen å fortjene hedersbetegnelsen Oslos Stolthet. Dette dreier seg blant annet om publikumsaktiviteter, hvor DNB vil by på unike opplevelser til Oslos innbyggere sammen med Vålerenga.

Artikkelen fortsetter under videoen


Vipps vil prege Vålerengas nye stadion

- Vipps er den nye måten å betale på, og strekker seg langt utover vennebetaling. På ny stadion skal det blant annet tilrettelegges for betaling med Vipps for billetter og i utsalgsstedene, forklarer Forberg.

I følge Espeseth er det også lagt opp til at supporterne skal få flere fordeler.

- I den nye avtalen vil VIF-supportere ikke bare få gode tilbud og et trygt og sikkert kundeforhold dersom de flytter sine tradisjonelle banktjenester til DNB. DNB Eiendom vil være en del av den nye samarbeidsavtalen, i tillegg til et stort fokus på bedriftsmarkedet. Dette betyr også klingende mynt i kassen for Vålerenga fotball – så vel bredde, samfunn og elite. 

- DNB stiller høye krav til samarbeidspartnerne sine, noe jeg mener er riktig og bra. På den måten skaper vi dynamikk og utvikling i samarbeidet – som er helt avgjørende i dagens moderne partneravtaler, avslutter Espeseth.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med;

DNB: Camilla Forberg, merkevaresjef, tlf. 901 38 179
Vålerenga Fotball Elite: Erik Espeseth, daglig leder, tlf. 911 00 219

Annonse fra Eliteserien: