Disse er med til Kypros

Etter fine oppstartdager på Valle-feltet reiser Vålerenga til Kypros i en uke. Her er en oversikt over de som er med på treningsleir, og en oppdatering rundt de som ikke er det.

Annonse:

Treningsleiren på Kypros går uten treningskamper. Nå skal det legges et godt grunnlag, og første treningskamp er derfor først rett etter hjemkomst om en uke, mot Mjøndalen på Consto Arena neste lørdag.

Vi reiser til Kypros med en tropp på 26 spillere. Av disse er fire spillere fra rekruttlaget, som får muligheten til å vise seg frem på a-lagstrening.

Troppen

Disse a-lagsspillerne reiser:

  • Christian Kjetil Haug, Kristoffer Klaesson
  • Samuel Adekugbe, Johan Lædre Bjørdal, Jonatan Tollås Nation, Christian Dahle Borchgrevink, Amin Nouri, Ivan Näsberg, Oskar Opsahl, Brage Skaret
  • Magnus Lekven, Felix Horn Myhre, Herolind Shala, Mohammed Abu, Brede Sandmoen, Odin Thiago Holm
  • Aron Dønnum, Deyver Vega, Matthias Vilhjalmsson, Bård Finne, Peter Godly Michael, Ousmane Camara

Disse rekrutt-spillere reiser:

  • Osame Sahraoui, Sander Werni, Fredrik Holme, Jørgen Johnsen (K)

Oppdatering på øvrige a-lagsspillere

Det er seks spillere i a-troppen som ikke er med til Kypros. Her er en status på disse:

Fire av gutta trenger noen flere dager for å få kroppene klare for fotballspill (av ulike grunner). Dette gjelder Adam Larsen Kwarasay, Markus Nakkim, Erik Israelsson og Sakarias Opsahl.

De blir hjemme i Oslo og fortsetter klargjøring slik at de forhåpentligvis er i full gang når laget returnerer fra Kypros. At disse er hjemme gjør samtidig at noen flere egne unggutter får muligheten til å reise, så det tror vi blir veldig bra.

Felipe Carvalho har fått noen dager ekstra fri i forbindelse med mulig spillerlogistikk. Han er i utgangspunktet tilbake på Intility Arena i neste uke. Samuel Fridjonsson har fått fri av samme årsak.

Betaler selv

Det var i utgangspunktet ikke satt av penger til denne treningsleiren. Men spillerne ønsket å trene under optimale forhold så sterkt, at de valgte å både ta initiativ til en ekstra treningsleir og å være med å betale for treningsleiren selv.

Vålerenga er takknemlig for at spillerne viser så stor interesse for å få til en optimal sesongoppkjøring, og takker derfor for et generøst bidrag fra spillerne våre!

Dersom media har spørsmål til innholdet i treningsleiren eller annet knyttet til saken, så kan sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen tlf: 930 38 217 kontaktes.

Annonse fra Eliteserien: