- Dette vil gi inspirasjon og tilføre viktig kompetanse

Huk er på plass som Vålerengas ellevte samarbeidsklubb. Les mer her!

Vålerenga er i dag stolte av å kunne presentere sin ellevte samarbeidsklubb.

Huk holder til på Bygdøy og er en klubb med 28 lag og 412 aktive medlemmer. Sportslig leder, Johan Larsson tror et samarbeid med Vålerenga vil inspirere både spillere og trenere. 

- Vålerengas lange erfaring og solide kompetanse vil bidra positivt i jobben med å løfte Huk FK som en lokal breddeklubb. Et av hovedmålene i Huk er at flest mulig blir så lenge som mulig, og samarbeidet med Vålerenga vil bidra inn i dette på flere måter, sier Larsson og utdyper: 

Annonse:

- Felles samlinger med Vålerenga vil inspirere og tilføre kompetanse til både trenere og spillere, og muligheten til hospitering vil motivere spillerne til økt innsats og engasjement. Vålerenga vil ekspandere sitt lokale nettverk, og får muligheten til å følge utviklingen til spillerne i Huk fra tidlig alder. Vi gleder oss til å starte samarbeidet og ser frem til å se utviklingen til både klubb og spillere i tiden som kommer, avslutter sportslig leder i Huk FK, Johan Larsson. 

Vålerengas trenerutvikler, Roy Arne Berg gleder seg til å ta fatt på samarbeidet med Huk FK, og skryter av prosessene som har vært de siste ukene. 

- Nok en spennende utviklingsklubb er med oss på laget. Vi har hatt en fin og god prosess i samtalene om samarbeid sammen med sportslig leder Johan Larsson og styreleder Fredrik Torp, hvor fokuset har vært på hvilke muligheter ser vi i dette samarbeidet. Spesielt sikter vi oss inn mot kompetansehevende tiltak, og begge parter har en langsiktig tanke for samarbeidet, sier Berg og avslutter:

- Vi i Vålerenga Fotball Elite ønsker Huk FK velkommen til klubben, og ser frem til mange gode samlinger i tiden som kommer. 

Fakta

  • Huk ble stifta 22. oktober 1982

  • Klubben har 412 aktive medlemmer/spillere

  • Det er 28 aktive lag i Huk

  • A-laget (herrer) spiller i 8. divisjon denne sesongen

  • Kontaktperson i samarbeidet er sportslig leder i Huk, Johan Larsson

Annonse fra Obos-ligaen: