Det er mer enn en fotballmatch

Du er en del av kampen fra du plukker med deg Enga-skjerfet på vei ut døra til du henger det tilbake på kvelden.

Vålerenga er vår kultur. Logoen er vår overbygning, våre farger forener oss, kjerka er vår hymne. Flagga som henger fra verandaene rundt i byen, drakta du ser på en med-supporter på t-banen. Klistremerkene Ikaros har klistra opp på alle byens puber. Alt betyr noe, alt peker i samme retning. Alt er en del av samme bevegelse.

Men for hver enkelt av oss er det også de små fellesskapene vi søker. Kampdagsritualet fra du møter kompisene på hjørnet, samler venninnene på bussen, henter barnebarnet på løkka. Du vet hvor du skal, og du skal dit sammen med dine beste venner.

Vi er alle en del av subkulturene. Fra Aldermannsligaen til Brigade Rolf Søder. Blå Lagune til Miniklanen. Vertshusbussen til Bohembussen. Gjengen som marsjerer fra Vålerenggata. Ildsjelene som henger opp flagg på hele Grønland. Det innerste bordet på Øst. T-banegjengene fra begge sider av Groruddalen. Familiene fra gatene rundt stadion.

Vi samles på Intility Arena. Her smelter subkulturene sammen i noe større. Forent av det samme håpet. Av den samme drømmen. Og det er plass til alle.

Vi prater om lagoppstillinga. Oppsummerer helga. Forteller røverhistorier. Ler. Synger. Drikker øl eller tar selfies med Tippen. Vi føler stolthet når vi ser rundt oss. Ser at klubben vår elskes av så mange.

Vi feirer seiere. Vi hyller våre helter. Vi synger oss hese. Vi gråter og banner. Det betyr så mye. Vi er der for de tre poenga. for skuddet som går inn helt oppe i krysset. For taklinga som sender bønda hjem i frykt. Men samtidig er vi der for så mye mer. Vi er der fordi vi bare må. Det finnes ikke noe alternativ. Vi er der for Vålerenga!

Livet består av alle minnene du samler på veien. Livskvaliteten kommer når du deler dem med noen. På søndag kan du oppleve det på nytt. At klubben vår fyller deg med stolthet. Ta med dine beste venner på kamp for klubben i våre hjerter.


Billetter kjøper du her

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: