- de Gea er favorittspilleren

De 9 år gamle tvillingene gleder seg til helgens storkamp på Ullevaal Stadion.

Vålerengas samfunnsavdeling har de siste ukene gitt bort billetter til Vålerengas storkamp mot Manchester United søndag 30. juli. 

Målgruppen har vært barn og unge under 25 år som kommer fra familier med blant annet dårlig økonomi, er tilknyttet barnevern eller krisesenter og trenger en positiv opplevelse i hverdagen.

Annonse:

Mandag ettermiddag fikk 9-åringene en gledelig overraskelse da det vanket tre billetter til kampen på søndag, og tvillingene gleder seg veldig. 

- Favorittspillerne er David de Gea og Ghayas Zahid, sa de i kor, og sjansen for at de får se begge i aksjon på Ullevaal Stadion er stor. 

Marte Vik Edvardsen i Vålerengas samfunnsavdeling sier det har vært stor interesse for billettene, og at de til sammen har delt ut 50 stykker. 

- Det er veldig mange som ønsker å se denne kampen, og da er kjekt for oss å kunne gi bort billetter til noen som kanskje ikke kunne sett kampen ellers, sier Edvardsen. 

Har du ikke sikra deg billett til kampen enda er det fortsatt noen ledige plasser igjen. 

Kjøp billetter på Ticketmaster nå

Manchester Uniteds nysignering, Romelu Lukaku har allerede notert seg for to scoringer under "The unmissable tour 2017" og spissen har en beskjed til deg: 

Annonse fra Obos-ligaen: