Damelaget spiller på søndag!

Søndag er det duka for sesongens andre hjemmekamp når Kolbotn kommer på besøk til Oslo Øst.


Er du klar til søndag? Monica Knudsen & Co er fast bestemt på å slå knallhardt tilbake etter serieåpningen, når Kolbotn Toppfotball gjester Intility Arena søndag klokken kl. 15:00
 
Med over tre uker siden forrige seriekamp i Toppserien har jentene og støtteapparatet fått lagt ned en god treningsperiode. Nå skal tapet mot LSK Kvinner i serieåpningen revansjeres. Det er Isabell Herlovsen fast bestemt på.
 
- Det blir deilig å komme i gang igjen og jeg føler meg sikker på at vi skal slå tilbake etter den svake serieåpningen, sier spissen. 

Hatt overtaket

Vålerenga har møtt Kolbotn på det øverste nivået hele 12 ganger siden opprykket i 2012, og statistikken fordeler seg jevnt mellom de to lagene. Vålerenga har fem seire, to har endt uavgjort og Kolbotn har vunnet seks ganger. Målforskjellen så langt er 18-14 i favør Kolbotn.
 
Vålerenga har imidlertid festet et lite grep på Kolbotn de siste årene og står med tre seire på de fire siste oppgjørene. I tillegg vant Oslos stolthet begge oppgjørene i fjor. Både bortekampen og hjemmekampen endte med 2-0-seier. Hjemmekampen husker du garantert, og det ble skrevet historie på mange vis den dagen.

Isabell Herlovsen gleder seg til kamp mot Kolbotn Toppfotball.
Isabell Herlovsen gleder seg til kamp mot Kolbotn Toppfotball.


   
Kolbotn var motstanderen under selveste åpningskampen på Intility Arena og tilskuerrekorden i Toppserien ble mer enn doblet da over 3500 tilskuere var innenfor portene. For en vidunderlig dag det var for både Vålerenga og Toppserien! 
 
Mot LSK Kvinner i serieåpningen var tilskuertallet meget habile 784, og Isabell håper at publikum tar med seg noen venner og tar turen tilbake på søndag. Jentene var mektig imponert over stemningen supporterne laget fra tribuneplass og ønsker intenst å oppleve den igjen.
 
- På tross av resultatet var det en herlig atmosfære på stadion jeg håper vi er så heldige å oppleve mer av fremover, sier Herlovsen.

Se intervju med Isabell Herlovsen øverst i saken.

Servering for publikum

Nytt av året er at publikum kan nyte mat og drikke servert av Fazer i kantina på Intility. Dette ble en stor suksess forrige hjemmekamp og nyvinningen med mat og drikke til både store og små ble et meget populært innslag blant publikum. Spesielt var mange av de voksne positivt overrasket over at utvalget inneholdt drikkevarer man bare er vant til å se i forbindelse med servering av VIP på fotballkamper.
 
VIP-gjestene har forøvrig eget område innerst i kantina som i forrige kamp.  
 
Vålerenga Fotball Damer ønsker å være litt annerledes enn de andre og det er gøy å se at det de prøver å få til blir satt pris på av publikum.

Billetter 

Hovedtribunen benyttes av begge lags supportere samt nøytrale tilskuere, og alle benytter inngang 1 ved den store Vålerengalogoen. Portene åpner én time før kamp.
 
Har du ikke sesongkort kjøper du billett i døra på vei inn til stadion. Det er en sluse for VIP/Sesongkortinnehavere/gjester og en sluse for enkeltbilletter.

Annonse:

 
Pris per billett er 100 kroner for voksen og 50 for barn under 16 år. Barn under 6 år kommer gratis inn.
 
Kommer du tidig er gastropuben Øst på torget åpen fra klokken 13.00. De serverer nydelig mat og har rikholdig utvalg av drikkevarer. Har du med barna kan de fint aktiviseres på lekeplassen til barnehagen på torget. Der kan de samtidig treffe nye Vålerengavenner.
 
- Sammen skal vi lage denne kampen til en god opplevelse og vi gleder oss til å vise oss fra en mye bedre side enn forrige kamp.
 
Inviter noen venner, kom tidlig og kos dere på Valle. Værgudene lover 10 varmegrader på søndag når dette skrives. Nå er det vår.  
 
Vel møtt til kamp søndag klokken 15.00.
 
Vålerenga Fotball Elite ønsker damene lykke til mot Kolbotn Toppfotball!

Annonse fra Obos-ligaen: