Damelaget på medaljejakt

Jakter Champions League-plass når Røa kommer på Intility Arena lørdag klokka 15.00.

I skrivende stund innehar Vålerengas damelag en 2. plass i Toppserien og har los på en historisk medalje, samt muligheten til å spille neste års Champions League.

Det er mye takket være den gode høstformen, med seks strake seiere og 20-8 i målforskjell.

Sherida Spitse, Guro Pettersen & co. har med andre ord blod på tann, men det gjenstår fortsatt fire viktige kamper igjen i Toppserien, og lørdag kommer Røa på besøk på Intlity Arena.

Bydelslaget fra Oslo-vest er ingen lettvekter i norsk kvinnefotball og er neppe helt fornøyd med å ligge på en foreløpig 6.plass. Fornøyd var de nok heller ikke da vi vant hele 2-6 på Røabanen tidligere denne høstsesongen. Derfor er jentene forberedt på en tøff kamp lørdag ettermiddag.

Og da de trenger selvfølgelig deg på tribunen!

DNB er kampsponsor med konseptet «Jenter på kamp». Det betyr at DNB sponser billetten din dersom du kommer ifølge med jenter/kvinner.

Det er begrenset antall billetter igjen og det er «først til mølla» som gjelder. Billettene må hentes fra DNB-vogna på toget utenfor stadion fra 13.45 og fram til 14.45. Der vil vår generalsponsor også stille med aktiviteter for barn og unge, som blant annet kan få trykke sin egen T-skjorte.

Bestill billetter her!

Øvrige billetter kan kjøpes på Ticketmaster eller i Sjappa frem til kampstart.

Vel møtt!

Toppbilde: Jubel etter seieren over Manchester United i sommer. Foto: Sportfoto / Morten M. Larød.

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: