Castro til Kongsvinger

Angrepsspilleren har signert en toårsavtale med OBOS-ligaklubben.

Vålerenga og Kongsvinger er enig om en overgang for Niklas Fernando Nygaard Castro. 

Annonse:

21-åringen har skrevet under på en toårsavtale etter å ha imponert på prøvespill hos Hans-Erik Eriksens mannskap. 

Castro starta karrieren i Vålerenga allerede som 6-åring, og bortsett fra noen år i Manglerud Star har han vært Vålerenga-gutt hele livet. Nå går ferden videre til OBOS-ligaen og fjorårets cupfinalist. 

- Jeg ønsker å utvikle meg videre, og da er spilletid viktig. Jeg føler dette er det riktige steget for meg nå, og Kongsvinger spiller en type fotball som passer meg bra. Det blir spennende med nye utfordringer, og jeg gleder meg til å komme i gang, sier Castro som allerede lørdag får møte sine tidligere lagkamerater i Vålerenga i sesongens siste treningskamp. 

Vålerenga-trener Ronny Deila er trygg på at OBOS-ligaen er det riktige steget for Castro nå, og er glad på ungguttens vegne. 

- I den alderen Niklas er i nå er det viktig med spilletid, og OBOS-ligaen er en fin arena å utvikle seg i. Han er veldig dedikert i treningsarbeidet og har alt som skal til for å lykkes i KIL, sier Deila og legger til:

- Dette er en permanent overgang, i likhet med Rino Falk Larsen til FFK, men vi har selvsagt sikret oss muligheten for å hente gutta tilbake til Vålerenga hvis det skulle bli aktuelt i fremtiden, avslutter Deila. 

Niklas Fernando Nygaard Castro

  • Alder: 21 år

  • Posisjon: Angrep

  • Eliteseriekamper/mål for Vålerenga: 12/1

  • Signert for Kongsvinger ut 2018

Vålerenga ønsker Niklas lykke til i Kongsvinger! 

Annonse fra Eliteserien: