Camara scoret for rekrutta

Vant over Mjøndalens rekrutter søndag. Se høydepunktene her!

Etter tapet for Frigg sist, slo Vålerenga 2 tilbake da Mjøndalen 2 var motstandere i Norsk Tipping-ligaens avdeling 2 på Intility Arena søndag kveld. Med 2-0-seieren ligger rekrutta fortsatt ni poeng foran nærmeste lag på toppen av tabellen.

Saken fortsetter under høydepunktene.

Det var en uryddig kamp de drøyt 124 tilskuerne var vitne til. Selv om Vålerenga hadde de største sjansene i den første omgangen, var det Mjøndalen som var nærmest scoring da en avslutning smalt i metallet. 0-0 ved pause oppsummerte likevel omgangen greit.

I den andre omgangen tok Vålerenga over som forventet mot et ungt Mjøndalen-lag. Allerede etter seks minutter satte Ousmane Camara inn sitt første mål for klubben. Vålerenga spilte langt mer direkte og skapte trøbbel for bruntrøyene fra Buskerud, men det måtte et magisk treff fra Erik Israelsson til for å øke ledelsen.

Svensken så Mjøndalens keeper var langt ute og klinka ballen inn fra midtbanen et kvarter før slutt. Vålerenga kontrollerte kampen og tok med seg alle tre poengene.

Vålerenga topper avdelinga med ni poeng foran Ullern som også er lagets neste motstander tirsdag om en drøy uke. Det er kun vinneren som rykker opp til PostNord-ligaen.