Bård Finne matchvinner

Vålerenga var det beste laget og slo Kristiansund 2-1 i fredagens treningskamp.

Fredag ettermiddag tok Kristiansund turen til hovedstaden for å måle krefter mot Vålerenga, og årets første eliteseriemotstander fikk det tøft i Vallhall de første 45 minuttene.

Prøvespiller Peter Godly Michael sendte hjemmelaget i føringen etter 31 minutter, da omgangens store spiller, Abdisalam Ibrahim slo spissen igjennom med en lekker pasning. Alene med McDermoth i KBK-buret gjorde nigerianeren alt riktig og satte inn 1-0 for Oslos stolthet.

Vålerenga var det beste laget før pause, og gikk i garderoben med en fortjent ledelse. KBK heva seg utover i den andre omgangen og reduserte etter 50 spilte minutter, men det var Vålerenga som ville mest i Vallhall.

Se høydepunkter øverst i saken.

Ivan Näsberg kom inn på venstrebacken med kapteinsbindet på arma, og tyve minutter ut i omgangen ble unggutten felt inne i Kristiansunds 16-meter. Dommeren var aldri i tvil og pekte kontant og korrekt på ellevemetersmerket.

Bård Finne stilte seg opp og klinka kula inn i vinkelen til 2-1 for Deilas menn. En deilig revansje etter bommen venstrekanten hadde på torsdagens trening.

- Jeg syns vi var solide i førsteomgang og hadde mye ball, og så gjorde vi det bra vi som kom inn og erstattet hele laget. Det er ikke alltid like enkelt, men vi har god kontroll de siste 30 også, sier matchvinner Bård Finne og legger til:

- Jeg brente straffe på treninga i går, men fikk revansjen min her. Det var i dag det var viktig, avslutter han.

Enga Live sendte kampen direkte på vif-fotball.no. Gikk du glipp av oppgjøret kan du se det i reprise her