Årets største Fanzone på lørdag!

Enten du finner plassen din på ØST, eller tar med deg unga på festplassen, er det mange grunner til å kose seg ekstra før sesongens siste kamp på Intility Arena.

ØST klinker til med varmetelt og eget band som spiller etter kampen, men allerede før match kan du slukke tørsten med voksendrikke om du ønsker det. 

Maten serveres av Dominos og Folkets Kebab, og Rema 1000 har med masse gratis julesnacks til alle som tar turen. På toppen av det serverer Altibox/Viken Fiber gloheit gløgg.

Umbro-ambassadøren kommer

I selve Fanzone er det som vanlig mange aktiviteter og enda flere premier som deles ut til alle og enhver. I sentrum står lørdagens kampsponsor Umbro, som har med seg en rekke premier. I tillegg kommer de med sin egen Umbro-ambassadør, Mina (13), som både skal trikse og utfordre publikum i dribling. 

Gratis for fotballspillere!

Denne uka har flere klubber fra nærmiljøet besøkt Intility Arena i forbindelse med Engaland, de fleste fra Tøyen-området, og flere av barna skal spille i OBS Bygg Minicup i våre ballbinger. DNB har delt ut billetter i forbindelse med besøket, og vi kan garantere fullt trøkk i Fanzone både før og etter avspark. 

DNB og Vålerenga inviterer også alle barn og ungdom som spiller fotball til å komme på kampen helt gratis! Men fort deg med å bestille billetter - det fylles opp kjapt! Les mer om tilbudet her

Saken fortsetter under bildet. 

Tippenshow

Maskoten Tippen har sitt eget show på scenen og hvem vet, kanskje dukker det opp en spiller eller to?

Det vi er helt sikre på er at vi kan love kjempestemning både før og etter kampen!

Møt opp i Fanzone fra klokka 16.30 på lørdag!

Har du husket å fornye sesongkortet? 

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: