Amin Nouri til Belgia

Høyrebacken leies ut til KV Oostende ut juni 2019.

Vålerenga og den belgiske klubben KV Oostende er enige om en låneavtale for Amin Nouri. Klubben har også opsjon på kjøp. 

- Vi er fornøyde med den avtalen vi har fått forhandlet frem med KV Oostende. Med Amin på lån frem til sommeren, blir det opp til de andre som har kjempet om den høyre backplassen å vise seg frem, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen. 

Nouri har allerede gjennomgått den medisinske sjekken i Belgia og skal spille siste halvdel av sesongen for laget som ligger på 12. plass i Jupiler Pro League. 

Annonse:

Han kom til Vålerenga fra Brann før sesongen 2018 og har kontrakt ut 2021. 29-åringen er glad for å få muligheten til å vise seg frem internasjonalt, og takker samtidig Vålerenga for at klubben gir han denne muligheten. 

- Det skal bli spennende å komme til en annen liga og få prøve noe helt nytt. Jeg er veldig glad for at denne muligheten dukka opp, og setter stor pris på forståelsen fra Vålerengas side, sier han på telefon fra Belgia. 

Første mulighet for Nouri til å få noen minutter i den belgiske toppdivisjonen er allerede 20. januar når Mouscron er verter i den 22. serierunden. 

Vi ønsker Amin masse lykke til i Belgia og gleder oss til å følge han! 

Annonse fra Eliteserien: