Tre VIF spillere til landslagssamling!

Dønnum, Borchgrevink og Klaesson til U-21 EM-kvalik mot Kypros og Portugal

Annonse:

 - Det blir moro! Alltid gøy å representere Norge. Dette blir min første U-21 samling, så det gleder jeg meg litt ekstra til, sier Christian Dahle Borchgrevink og legger til et stort smil i meldingen. 

Stolt Deila

 - Jeg blir utrolig stolt over at vi har med 3 spillere i U-21 troppen, sier en oppstemt Ronny Deila. 3 spillere som har hatt meget god utvikling i 2019, og som i tillegg er lokale og klubbutviklede gutter. Dønnum slo igjennom tidlig i sesongen, så kom Klaesson, og den siste tiden har Christian fått sitt fortjente gjennombrudd. Dette er nok et bevis på hvor godt det jobbes med de yngre spillerne våre, og at veien til A-laget er mulig hvis du jobber hardt og med god kvalitet over tid. 

Det er landslagstrener Leif Gunnar Smerud som har lagt merke til hvor hardt våre unge menn jobber og tatt de ut til samling foran EM-kvalik kampene mot kypros og Portugal som spilles 15.11 og 19.11, sistnevnte på Marienlyst Stadion i Drammen kl. 18:30. 

Gøy med lagkamerater

 - Det er ekstra gøy at vi er 3 lagkamerater som drar sammen, sier Klaesson. Og selvfølgelig alltid gøy å representere Norge. 

 

Annonse fra Eliteserien: