- Det går i fotball hver dag

Tidligere Vålerenga-keeper Øyvind Bolthof er aktiv i moderklubben Bøler IF, og i forbindelse med vår Oslo-turné traff vi jenter 06-treneren før møtet med KFUM.

Annonse:


Øyvind Bolthof har 127 kamper for Vålerenga og var en av heltene da laget tok cupgull i 2002. I dag jobber han i Nordea og er trener for et av jentelagene til Bøler IF.

- Det går i fotball hver dag, sier Bolthof på vei ut av klubbhuset med bagen full av kjegler og vester hengende over skuldra.

Trygghet for barna

Torsdag kveld var det duka for storoppgjør mellom Bøler jenter 06 og KFUM på Haraløkka, og den tidligere Vålerenga-keeperen har treneransvar for laget der dattera er i troppen.

- Bøler er en klubb som skal være en trygg utviklingsarena for barna våre, og det er den viktigste jobben for oss som foreldre og trenere at barna opplever glede og mestring ved fotballen, sier Bolthof og legger til:

- Vi har et flott anlegg her på Haraløkka som gjør at terskelen for å gå å spille fotball for barna er liten. De føler trygghet her, det er bilfritt og man møter alltid en kompis eller en venninne på bane. Da jeg var ung spilte jeg her 3-4 timer hver dag, og det er kjekt å se at det fortsatt er slik i dag, sier han.

"90 for 90"

Søndag kveld er Bøler IF representert i Fanzone på Vålerenga Kultur- og idrettspark, og tirsdag ettermiddag tar Vålerengas A-lagsspillere turen opp til Bøler IF og Haraløkka for å kjøre runde to av "90 for 90". Vi gleder oss veldig!

Se intervjuet med Øyvind Bolthof i vinduet øverst i saken.

Annonse fra Eliteserien: