besøk moldestudenter uviklingsavdelingen _th

Timålsseier (!) mot LSK og studentbesøk

Lillestrøm ble slått 10-0, Marcus Melchior scoret mot PostNord-kollega Eidsvold Turn og høyskolestudenter fra Molde var på besøk. Dette er siste nytt fra utviklingsavdelingen!

Annonse:

Sju spillere fra U-avdelingen deltok i helgens kretslagssluttspill på Jessheim. Fra G2005 deltok Magnus Mehl, Fredrik Moss Hildrum, Alexander Tjølsen Hansen og Michael Clinton Opeyemi, fra G2006 Brooklyn Jenssen-Sæther, Elshaddai Furrahai og Filip Thorvaldsen.

Besøk av Molde studenter

Torsdag fikk vi besøk av 24 studenter som studerer Sport Management ved Høyskolen i Molde.

- Vi har de siste årene hatt flere studenter tilknyttet denne utdanningen i praksis hos oss. Dette var en fin anledning for oss til å presentere jobben vi gjør ved U-avdelingen, og kanskje vi ser flere av disse studentene på Intility Arena i fremtiden, sier utviklingsleder Thomas Hasselgren.

Ukens kamper 

Vålerenga G19-Eidsvold Turn A 1-1 (1-0)
Vålerengas mål: Marcus Melchior

- En jevn og god kamp mellom to nyopprykkede lag i PostNord-ligaen. Vi er gode i første omgang, mens vi sliter litt mer i andre. Vi bruker flere unge spillere, og det var god læring som vi kan ta med oss framover, sier Hasselgren.

Vålerenga-Sandefjord G16 0-6 (0-4)

- Ingenting fungerer i første omgang, og selv om vi framstår litt bedre i andre omgang, er det en svak innsats av oss, sier Hasselgren.

Vålerenga-Lillestrøm G13 10-0 (6-0)
Vålerengas mål: Bobby Morrow 5, Emin Pasic, Ivar Wimje , Haniel Samson, Joakim Berggraf Bagge og Moahammad El-Hammichi.

- Total overkjøring, og det var nivåforskjell mellom lagene. Vi har et godt angrepsspill gjennom hele kampen og skaper mengder med målsjanser, sier Hasselgren.

Kommende kamper 

Lørdag 7 mars
1230 Vålerenga-Stabæk G13 Vallhall
G12 spiller turnering hos Gruner

Søndag 8 mars
1430 Oslo Øst-Finnmark/Troms G14 Nasjonal Kgb 2
1500 Start-Vålerenga G18 Risør

G16 er på Elitetiltak i Skien lørdag og søndag. 

Annonse fra Obos-ligaen: